Λ.Κηφισίας 207, Μαρούσι τηλ. 2106144430 email unioncer@gmail.com

Translate

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνάδελφοι ,


στο σύντομο διάστημα της θητείας μου, εκτός από τη διευθέτηση των τρεχόντων θεμάτων του σωματείου (οργάνωση Τέχνημα 2012 –οργάνωση αναδρομικής έκθεσης 2011 –πληρωμή συναδέλφων από όφειλες του Δήμου Αμαρουσίου κ.α. ,τα οποία τακτοποιήθηκαν με επιτυχία ) ,το κυριότερο μέλημα μου ήταν η συνέχεια της λειτουργίας του σωματείου.

            Παραλαμβάνοντας ένα σχεδόν μηδενικό ταμείο και χωρίς η ένωση να έχει να εισπράξει από πουθενά, λόγο του ότι όλα τα προγράμματα και οποιοσδήποτε άλλος τρόπος χρηματοδότησης έχουν σταματήσει, με μόνα έσοδα τις συνδρομές των μελών και των συμμετεχόντων στην Τέχνημα, τα οποία είναι πάρα πολύ λίγα για να καλύψουν τα λειτουργικά μας έξοδα , προσπάθησα να βρω πόρους, ώστε  να συνεχίσουμε να λειτουργούμε .

            Αυτή τη στιγμή λοιπόν και μετά από μεγάλη προσπάθεια και σε πολύ δύσκολα οικονομικά εποχές το σωματείο μπορεί να κινηθεί και να λειτουργεί απρόσκοπτα για τους επόμενους 4 μήνες, χωρίς να έχει οικονομικό θέμα να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα .Πιστεύω λοιπόν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να βγει ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο ισχυρό , με εκπροσώπηση  όλων των τάσεων της κεραμικής ,ώστε απαλλαγμένο από την άμεση οικονομική απειλή που συνεπάγεται την αναστολή της λειτουργίας των γραφείων του σωματείου  , να έχει αυτόν τον αέρα να μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα πιο δυνατά,, ότι καλύτερο για τους συναδέλφους.

Μόνο με τη  δραστηριοποίηση όλων των μελών και όλων των τάσεων της κεραμικής και όχι ενός ανθρώπου, θεωρώ ότι το σωματείο μπορεί να έχει μέλλον . Θέλω να σας επισημάνω ότι η παρουσία σας στις επερχόμενες εκλογές είναι πολύ σημαντική, καθώς και η συμμετοχή σας σε αυτές ,ώστε να μπορέσουμε να θωρακίσουμε και να δυναμώσουμε το σωματείο .


Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνάδελφους τους Διοικητικού Συμβουλίου που συνεργαστήκαμε σε αυτό το διάστημα άψογα, καθώς και τη γραμματεία του σωματείου μας κα Καραλή Ιουλία , ο ρόλος της οποίας είναι σημαντικός για τη λειτουργία της ΠΕΚΑ και θα πρέπει και το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να κάνει ,ότι είναι δυνατόν για  να διασφαλίσει τη θέση της σε αυτή.


Μετά τιμής

Ζαμαρίας Γιώργος 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Πανελλήνια  Ένωση Κεραμιστών Και Αγγειοπλαστών
Κηφισίας 207, Μαρούσι  , Τηλ 2106144430, Φαξ 2103251949
ΜΑΡΟΥΣΙ 22/11/2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΜΕ ΘΕΜΑ :
ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ &
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΒΣΑ

Λόγω παραίτησης του Προέδρου και του Δ.Σ . της ΠΕΚΑ  ,και ως εκ τούτου ο  Πρόεδρος έχοντας υπ’ όψιν του  το άρθρο 15 του καταστατικού παράγραφος 5 ,συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση ,και προσκαλεί  τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών την Τετάρτη 07/12/2011 και ώρα 6:30 μ.μ. στην έδρα της ένωσης με αποκλειστικό θέμα  εκλογή νέου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ , ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ,  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Ο.Β.Σ.Α.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στη γραμματεία  της ένωσης έως την Τρίτη 06/12/2011 και ώρα  16.30 . Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί η  Γενική Συνέλευση  μια εβδομάδα αργότερα την ίδια μέρα και ώρα .

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με το άρθρο11 παράγραφος1 έχουν τα ταμιακώς εντάξει μέλη της ένωσης .

Ο πρόεδρος  της Π.Ε.Κ.Α.


Ζαμαρίας ΓεώργιοςΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΕΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑ
Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
Ώρες ψηφοφορίας: από 09:00 έως 20:00.
ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Το ΒΕΑ – (Ακαδημίας 18 – Αθήνα)
2. Το κτίριο του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών – (ΟΠΕ – Μαρίνου Αντύπα 86 – 88 – Ηλιούπολη)
3. Το Εκθεσιακό Κέντρο του ΕΚΕΠ – Μεταμόρφωση – (120 χλμ. Εθν. Αθηνών – Λαμίας).


ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ  ΒΕΑ

Βαλάτος Νίκος
αντιπρόεδρος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΩΝ 
 πρόεδρος ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΣΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ