Λ.Κηφισίας 207, Μαρούσι τηλ. 2106144430 email unioncer@gmail.com

Translate

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

«Ιστορία της Κεραμεικής στον Ελληνικό χώρο»
Με επιτυχία και συνεχή προσέλευση νέων συμμετεχόντων , συνεχίζεται ο κύκλος των 10 σεμιναριακών συναντήσεων με θέμα: «Ιστορία της Κεραμεικής στον Ελληνικό χώρο».

Φωτογραφίες από το τέταρτο  τέταρτο Σεμινάριο της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου
με τίτλο " Κεραμεική των ρωμαϊκών αυτοκρατορικών χρόνων και εισηγητή τον κ.Δημήτρη Γρηγορόπουλο, (δρ. αρχαιολόγος,επιστημονικός συνεργάτης του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Αθηνών)


και  από το πέμπτο σεμινάριοτην Δευτέρα 4 Μαρτίου με τίτλο " Πρωτοβυζαντινή κεραμεική στον ελλαδικό χώρο" με εισηγητή τον κ.Πλάτωνα Πετρίδη, (Αρχαιολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα για όλο τον κύκλο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link: http://enosi-keramiston-aggeioplaston.blogspot.com/…/blog-p…


Τα σεμινάρια, που απευθύνονται σε φοιτητές, σπουδαστές, εικαστικούς και φιλότεχνους, θα γίνουν στην Αίθουσα «ΤΟΛ» του Κέντρου Ελληνικής Κεραμεικής στο Μαρούσι. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει.Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ΠΕΚΑ 9:00-3:00 μμ καθημερινά και στο τηλέφωνο 210 61 444 30. E-mail: unioncer@gmail.com