Λ.Κηφισίας 207, Μαρούσι τηλ. 2106144430 email unioncer@gmail.com

Translate

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΕΡΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΕΣ




Ο Συνεταιρισμός Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών στο Μαρούσι, ο οποίος εδρεύει στην Λ. Κηφισίας 207 επί 45 χρόνια σε ένα κτήριο πλέον των 2.500 τ.μ. και 3,5 στρεμμάτων οικοπέδου, διαβλέποντας μια παρατεταμένη κρίση στον κλάδο μας ,λόγω της συνεχιζόμενης  οικονομικής  κρίσης της χώρας ,αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να προτείνει λύσεις με εξωστρέφεια  και διαφάνεια  προς τους επαγγελματίες του κλάδου , με στόχο να καταστήσει το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής ένα σημείο αναφοράς της κεραμικής στην λιανική και στην χονδρική , ένα κέντρο διαφήμισης της κεραμικής , τόσο στην χώρα μας όσο και στους ξένους επισκέπτες μας.


Ο τρόπος λειτουργίας του κέντρου  θα δίνει το δικαίωμα σε κάθε εκθέτη να προβάλλει το εμπόρευμά του και να διαμορφώνει ο ίδιος τις τιμές της λιανικής καθιστώντας το κέντρο ανταγωνιστικό, αποτρέποντας βέβαια τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ μας. Το κέντρο θα λειτουργεί επίσης και ως ένας χώρος έκθεσης χονδρικής 360 ημέρες το χρόνο. Στην χονδρική  το κέντρο θα παρέχει υλικό διαφημιστικό του κάθε εκθέτη  στον  πελάτη χονδρικής και τηλέφωνα επικοινωνίας με τα εργαστήρια που τον ενδιαφέρουν.

Ο τρόπος συνεργασίας του κέντρου με τους ενδιαφερόμενους κεραμίστες θα στηρίζεται στην αρχή της βιωσιμότητας. Το κέντρο θα προσφέρει το χώρο της έκθεσης με όλα τα έξοδα λειτουργίας καλυμμένα, ρεύμα, καθαριότητα του χώρου, προσωπικό, παραλαβή, πώληση εμπορευμάτων και την επί 45 χρόνια παρουσία στον χώρο, πελάτες κτλ .

Όσοι συμμετέχουμε σαν εκθέτες θα πληρώνουμε την συμμετοχή μας ανάλογα των τετραγωνικών που θα καταλαμβάνουμε .Κάθε τέλος του μήνα ο κάθε εκθέτης θα πληρώνεται τις λιανικές πωλήσεις του πληρώνοντας βέβαια την συμμετοχή του ανάλογα των τ.μ. που χρησιμοποιεί.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν όργανα τύπου Δ.Σ. που μαζί με την διοίκηση του Κέντρου Κεραμικής θα λύνουν από κοινού τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν, να προτείνουν τρόπους καλύτερης λειτουργίας και να συνδιαμορφώσουν τον κανονισμό λειτουργίας του Κέντρου. Όλοι οι εκθέτες αν και εφόσον το επιθυμούν μπορεί να γίνουν μέλη του Συνεταιρισμού και να συμμετέχουν στην διοίκησή του.

Επειδή βέβαια δεν μπορούν να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα για αυτό το εγχείρημα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή για περαιτέρω διευκρινήσεις με την διοίκηση.



  Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γ. Γραμματέας
Βαλλάτος Νικόλαος                                                                Δάνος Αγαμέμνων