Λ.Κηφισίας 207, Μαρούσι τηλ. 2106144430 email unioncer@gmail.com

Translate

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ







σε συνάντηση Δ.Σ & Μελών της Π.Ε.Κ.Α.

Το ΔΣ της ΠΕΚΑ προσκαλεί τα εργαστήρια-μέλη της από όλη την Ελλάδα ώστε να συζητηθούν και να προταθούν τρόποι επίλυσης και υποστήριξης των μελών της που αφορούν τα προβλήματα καθώς και τις συνέπειες που προέκυψαν στον κλάδο μας λόγο Covid. Στόχος όλων μας είναι η επαναφορά στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Πιο συγκεκριμένα οι συνάδελφοι που πήραν την πρωτοβουλία της συνάντησης θα παρουσιάσουν:

1. Προβλήματα που έχουν προκύψει ανάλογα με το είδος των επιχειρήσεων.

2. Προτάσεις για την επίλυση τους.

3. Τρόποι ενημέρωσης προς όλα τα εργαστήρια για επιδοτήσεις και προγράμματα ενίσχυσης του κλάδου.

4. Διανομή αρμοδιοτήτων ώστε να τεθεί σε εφαρμογή το νέο αυτό πρόγραμμα που σκοπό έχει τη συνεχή ενημέρωση, την προστασία και την υποστήριξη των μελών της.

Συμπληρωματικά το ΔΣ της ΠΕΚΑ έχει και τα θέματα:

1. Ενεργή συμμετοχή των μελών στην λειτουργία τού φορέα

2. Η ετήσια συνδρομή τών μελών

3. Αναβάθμιση της λειτουργίας τών Social Media της Ένωσης



ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ

Όποιος Συνάδελφος επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία του καθώς και τις πιθανές ημέρες και ώρες κατεβάζοντας την φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R48n-XVmPJmpde7P7Pgs8oDRMl06QjO9GCfmVG2Y-7k/edit?usp=sharing

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία τής Ένωσης στο τηλέφωνο: 210 61 444 30 ή στο e-mail: unioncer@gmail.com

H επίσημη πρόσκληση καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα σας αποσταλεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η Συνάντηση αυτή δεν είναι απλά ένα τυπικό γεγονός, αλλά ένα γεγονός που προετοιμάζει ένα μέλλον συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των επιχειρήσεων – μελών μας, που θα μας θωρακίσει απέναντι στις υπάρχουσες συνθήκες λόγω Covid αλλά και στα απαιτητικά και ανταγωνιστικά δεδομένα της αγοράς.

Είναι ευχάριστο το γεγονός, ότι μετά από επανειλημμένα καλέσματα εκ μέρους τού ΔΣ της ΠΕΚΑ προς τα μέλη της και τούς συναδέλφους που βρήκαν μικρή ανταπόκριση, ότι κάποιοι συνάδελφοι και συναδέλφισες πήραν την πρωτοβουλία για να γίνει μία συνάντηση.

Πρέπει να είστε παρόντες, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση όλοι μαζί και να εκμεταλλευτούμε από κοινού όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου