Λ.Κηφισίας 207, Μαρούσι τηλ. 2106144430 email unioncer@gmail.com

Translate

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

7ο Forum ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗΣ 2/12 η επόμενη μέρα


Ημέρα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να μαζεύονται οι λάτρεις τής παράδοσης και γνωστοί, φίλοι και συγγενείς τού Σκυριανού κεραμίστα Σταμάτη Φτούλη, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος. Αφού βρεθήκανε όλοι μαζί και τα λέγανε για τα παλιά, ο κόσμος πέρασε στην Αίθουσα «ΤΟΛ» για την παρουσίαση.
Στον χώρο ήταν εκτεθημένα και κεραμικά που είχε φέρει μαζί του ο καλλιτέχνης. Την παρουσίαση προλόγησε ο κεραμίστας Σταμάτης Φιλιππαίος. Ο κος Φτούλης μάς άνοιξε την καρδιά του και μάς πήρε μαζί του σε ένα ταξίδι αληθινό, δύσβατο μα και με χαρές, ένα ταξίδι τέχνης και ανθρωπιάς. Μαζί με τις εικόνες από έργα του που βλέπαμε στην οθόνη γινόντουσαν και ερωτήσεις από το κοινό.
Μετά το πέρας της παρουσίασης ο κόσμος που έμεινε είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις τρείς εκθέσεις που λειτουργούν και να περάσει κατόπιν στην τραπεζαρία για το καθιερωμένο σιφναίικο γεύμα. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν πιο εγκάρδια και η 2η ημέρα τού Forum έκλεισε με ένα κέρασμα με γλυκό από την κα Φτούλη. Ο Σκυριανός άνεμος φύσηξε κι έφυγε.
Τα ανοιχτά εργαστήρια λειτούργησαν πάλι 5:00-8:00 μμ με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου