Λ.Κηφισίας 207, Μαρούσι τηλ. 2106144430 email unioncer@gmail.com

Translate

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

2 ος Διαγωνισμός Γλυπτικής Κεραμεικής σε παρόντα χρόνο Ιούνιος 2020

Μετά την επιτυχία που είχε ο 1 ος Διαγωνισμός Γλυπτικής Κραμεικής σε παρόντα χρόνο η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών προκηρύσσει τον 2 ο Διαγωνισμό που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο τού 2020 στην Αίθουσα Τέχνης τού Κέντρου Ελληνικής Κεραμεικής.

Λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία καθώς και για τον τρόπο συμμετοχής σε αυτόν θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Η συμμετοχή, η διαδικασία και η βράβευση είναι σε διαβούλευση από το ΔΣ της Ένωσης σε συνεργασία με συναδέλφους κεραμίστες και κεραμίστριες. Οι θέσεις φέτος θα είναι περισσότερες δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πιο πολλούς καλλιτέχνες να συμμετέχουν.

Ο Διαγωνισμός σε παρόντα χρόνο είναι μιά καινοτομία που δίνει την ευκαιρία στους κεραμίστες και κεραμίστριες να συναγωνίζονται δημιουργώντας σε κοινό χώρο και χρόνο το έργο τους. Το γεγονός αυτό ενισχύει τη συλλογικότητα και την ευγενή άμιλλα..

Η Έκθεση των έργων τού 1 ου Διαγωνισμού που ξεκίνησε την Κυριακή 8 Μαρτίου θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαρτίου και είναι επισκέψιμη από 9:00 πμ έως 9:00 μμ καθημερινά και το Σάββατο μέχρι τις 4:00μμ.(Κυριακές κλειστά)  στην Κεντρική Αίθουσα τού Κέντρου Ελληνικής Κεραμεικής Λεωφ. Κηφισίας 207 στο Μαρούσι.


Για την ΠΕΚΑ

Η Επιτροπή Διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου